Viikko paketissa

Alkuviikon hyvin menneitä treenejä seurasi siis torstaina lepo ja perjantaina jatkettiin treenejä. Aamumobbailujen lisäksi ensin soudin ja sitten juoksin kolmisen kilsaa. Iltapäivätreenien voimaosiossa tehtiin pendlay row:ta, lisäpainoleukoja ja negatiivisia maastavetoja. Päivän metcon oli seuraavanlainen:
21-15-9
Deadlift 75 kg
Toes to Bar
Treeni oli ihan kiva ja tuntui yllättävän helpolta. Aikaa siinä meni 3:55. Olin tehnyt saman treenin viime vuoden heinäkuussa lähes 2 minuuttia hitaammin, joten kyllä tässä vuoden aikana jotakin on tapahtunut! Pätkin maastavetoja jokaisessa setissä ja se oli mielestäni fiksu valinta. Olisin ehkä jaksanut tehdä kaikki putkeenkin, mutta luulen, että se olisi vaikuttanut negatiivisesti toes to bareihin. Nyt ekat toes2barit tuli helposti putkeen ja vaikka muissa pätkinkin niitä vähän niin se ei hidastanut vauhtia juurikaan. Treenin jälkeen ei tosiaan tuntunut juuri miltään, mutta seuraavan päivän treeneissä tuntui kyllä! Nimittäin takareisissä. Reiskat oli aivan loppu!

Tein siis C&J nostoja kyykyn kautta, mutta reidet oli tosiaan niin väsyneet, että jo 80 kg rinnalleveto painoi kuin synti. Pari kertaa jaksoin kuitenkin punnertaa sen ylös, mutta isompiin painoihin ei ollut järkeä lähteä tällä kertaa. Jatkoin treenejä parin tunnin päästä kun olin ensin pitänyt päivän loput tunnit ja nyt päätin kokeilla vähän tempausta korkeasta riipusta. Ajatus oli, ettei silloin tarvitsisi käsitellä niin isoja painoja… Sain kuitenkin lopulta puristettua 62,5 kg ylös, vaikka olo oli kyllä melkoisen vetelä 😀 Se on varmasti ennätykseni korkeasta riipusta, en muista koska olisin viimeksi kokeillut tehdä sitä isommilla painoilla. Tein loppuun vielä vähän etukyykkyjä (raskasta!!!) ja penaa, mutta metcon sai tänään jäädä tekemättä. Sunnuntai pyhitetään levolle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s