Viimeisten viikkojen kuulumiset

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet vähän vajaavaisia treenin suhteen. Ensin treenejä haittasi Nordic Showdown skaboissa loukkaantunut jalka, joka kuntoutui kyllä suunnilleen viikossa ihan täyspainoiseen treenikuntoon, mutta myös selän kanssa ongelmat jatkuivat. Tunsin siis jo kisoissa, että selän lihaksissa on jonkinsortin jumitus ja ajattelin, että se paranee itsellään kunhan en nostele isoja painoja. Olin suunnilleen 2 viikkoa nostelematta tankoa, tehden erilaisia kuntotreenejä, jotka sisälsivät mm. soutua, burpeita, köysikiipeilyä. Lisäksi panostin muscle-upien hiomiseen niin renkailla kuin tangollakin.

Olikin positiivista huomata, että kun ei nostele isoja rautoja niin palautuminen treeneistä on nopeampaa ja sainkin tehtyä tosi hyviä kuntotreenejä. Myös muscle-upit tuntuvat sujuvan paremmin kuin koskaan ennen. Samalla alkoi kuitenkin vähän masentamaan selän tilanne kun lihasjännitys ei tuntunut laukeavan millään. “Epätoivon” viimehetkillä päätin kokeilla kineesioteippausta selkään, koska olin huomannut Ruotsin kisoissa sen auttaneen. Mahdollista tai ei, niin selkä alkoi tuntumaan paremmalta heti teippauksen jälkeen. Iltäpäivällä meninkin treenaamaan ja testailin mm. tempausta korkeasta riipusta ja selässä ei tuntunut ollenkaan pahalta!

Fiilis muuttui samantien semi-masiksen rajamailta positiiviseksi ja testailtiin vielä vähän tulevan viikonlopun Turku-Lappeenranta-Pori tiimiskabailun viimeistä lajia, joka sisältää köysikiipeilyä, squat clean thrustereita ja muscle-uppeja. Treeni meni loistavasti ja tein siinä mm. 6 muscle-uppia putkeen kevyesti. Tulevana viikonloppuna siis Lappeenrannan ja Porin boxeilta tulee kyläilemään/kisailemaan tiimit meidän boxin tiimiä vastaan. Teemme joulukuussa ja tammikuussa vastavierailut heidän saleilleen samoissa merkeissä. Odotan viikonloppua mielenkiinnolla etenkin nyt kun tuntuu, että pystyn suorittamaan lajit läpi meidän tiimin mukana. Kisailu on tietysti leikkimielistä, mutta voittohan se mielessä aina siintää kuitenkin 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s