Kevyt viikko ja G.C:n pikkujoulut

Viime viikolla oli vuorossa kevyt viikko, joka tuli siltäkin kannalta sopivaan saumaan, että kisoissa palanut reisi hankaloitti treenejä jonkin verran. Kevyellä viikolla annetaan hermoston levätä, joten suuria painoja ei siis nosteltu. Treenit koostuivat enimmäkseen kuntoharjoitteista ja tekniikkaakin tuli hiottua. Kuntotreenit sujui mielestäni ihan kivasti jos nyt voi sanoa, että burpeiden tekeminen monta kertaa viikossa olisi hauskaa 😉

Viikon kruunasi sunnuntaina meidän boxin tyttöjen eli G.C:n pikkujoulut. Aamulla Aleksi piti meille ensin treenit boxilla, sitten käytiin Blankossa brunssilla ja iltapäivällä käytiin Alfassa painonnostotreeneissä. Aamun treenissa tehtiin lämmittelyjen jälkeen “Froning Conga Line”, jossa 3 tyyppiä kiersi jonossa tekemässä aina yhden Power cleanin vuorotellen. Treeni kesti 10 minuuttia ja ehdimme tekemään siinä ajassa 24 kierrosta. Painoa meillä oli 60 kiloa, joka tuntui melko kevyeltä, mutta se oli ihan kiva juttu. Loppuun tehtiin vielä kolmen hengen joukkueissa tiimitreeni, joka sisälsi kaikenlaista burpeista painaviin maastavetoihin. Meidän tiimin yhteistyö sujui hienosti ja treeni oli juuri sopiva, siinä tuli hiki ja pääsi tekemään kiitettävästi toistoja, mutta sai kuitenkin vähän lepäillä välissä, joten olo ei ollut mitenkään väsynyt sen jälkeen.

Brunssilla tuli tankattua niin älyttömästi safkaa, että vielä painonnostotreenin alussakin oli sellainen olo, että jauhelihat nousee kohta ylös… Treenit meille veti ihan oikea painonnostaja eli Eero, joka jaksoi ainakin kehua kaikkien suorituksia kovasti, joten oltiin varmaan ihan hiton teknisiä? 😉 Tehtiin ensin tempausharjoitteita ja sitten työntökompleksia. Oli ihan kivaa pitkästä aikaa nostella, vaikkei mitään isoja painoja tankoon ladattukaan. Vähän tuli tempauksissa kyllä sellainen olo, että en enää muista miten maasta temmataan kun taukoa on taas tullut… eli nyt on kauhea hinku päästä tempomaan kunnolla!

gc-pikkujoulut13

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s