Winter War karsinta paketissa!

Kolmen viikon mittaiset karsinnat Winter War skaboihin päättyivät viime viikolla perinteiseen CrossFit metconiin. Kyseessä oli 10 minuutin AMRAP:
30 Power Clean 30kg
10 Pull-up
30 Box Jump
10 Pull-up
30 Double Under
10 Pull-up
Treeni kuulosti alunperin ihan ookoolta, mutta en kuitenkaan kokenut, että se olisi minulle mitenkään erityisen vahva. Leuat tietysti kuuluu suosikkeihini, mutta en pitäisi pitkiä kevyitä rinnallevetosarjoja tai tuplahyppyjä wodissa mitenkään vahvuuksinani. Boksihyppyjä taas olen tietoisesti vältellyt koko syksyn selkävaivojen takia. Toisaalta tiesin, ettei minun tarvitsisi tehdä kovinkaan kummoista suoritusta pysyäkseni top10:ssä, joten en murehtinut treeniä etukäteen.

Karsinnat ovat sotkeneet jonkin verran treeniporukkamme normiharjoittelua kun osa on joutunut jännittämään ja satsaamaan karsintoihin ihan hulluna, koska oma paikka kisoissa ei ole ollut mitenkään taattu. Itse olen onneksi pystynyt treenaamaan ihan normaalisti koko karsintojen ajan ja karsintatreenit on tehty muun treenin ohessa. Viimeisen karsintatreenin tein perjantaina ennen normitreenejä. Suunnitelmana oli tehdä liikkeet tasaisella ja rauhallisella tahdilla, jottei pahempaa hyytymisistä tapahtuisi. Eka kierros meni iisisti ja toinenkin tuntui vielä ihan ookoolta. Kun aloitin kolmannen kierroksen rinnallevedot niin siinä kohtaa alkoi tuntua aika pahalta. Väliaikani kahden kierroksen jälkeen oli 8:08, joten aikaa oli ihan hyvin jäljellä. Aloitin rivet toistoilla 5-4-3, joiden jälkeen tuli vielä pari kolmosta ja lopussa kakkosia ja kolmosia. Aikaa viimeisen rinnalevedon jälkeen oli vielä muutamia sekunteja, mutta en ehtinyt kuin roikkumaan leuanvetotankoon kun aika loppui. Olin etukäteen ajatellut, että 2 kierrosta (240 toistoa) olisi ihan hyvä tulos ja sain lopulta kasaan 270 toistoa, joten olin tosi tyytyväinen suoritukseeni.

Sijoituin karsintojen kokonaistuloksissa lopulta toiseksi ja siitä onkin hyvä lähteä treenaamaan kohti helmikuun skaboja. Tampere here I come!

Tässä vielä video viimeisestä karsintalajista

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s