3 yötä kisoihin.. ei kun 2 yötä!!

Winter War skabat alkavat siis jo perjantaina, jolloin suoritetaan ensimmäinen 2-osainen laji. Luvassa on soutua: ensin 7500 metrin soutu, 2 minuutin lepo ja sitten vielä erikseen pisteytettävä 2000 metrin soutu. Tätä vähän ounasteltiin etukäteen, joten laji ei ollut mikään yllätys. Tosin aloin jo loppumetreillä pelkäämään, että luvassa olisi uintia, joten soutu oli siihen verrattuna pelkästään positiivinen juttu. En tosin ikinä ole noin pitkää matkaa soutanut, joten oikean vauhdin valinta tulee olemaan haasteellista. Tavoitteena on pitää vauhti sellaisena, että soutu tuntuu mukavalta ja takapuoli ei puutuisi pahasti. Tämä on kuitenkin mitä luultavammin mahdoton yhtälö!

Tämä kisaviikko on ollut, ja tulee olemaan loppuun asti todella kiireinen. Töissä on paljon kaikenlaista kiireistä hommaa, salilla tuntienvetoa ja rästissä oleva koulutehtävä pitäisi palauttaa lauataihin mennessä.. Niin ja kisoihin pitäisi lähteä perjantaina jo hyvissä ajoin. Apua! No, en kyllä ehdi paljon miettimään kisoja, mutta koulutehtävä alkaa tässä pikkuhiljaa stressaamaan, varsinkin kun työ on vielä toistaiseksi alkutekijöissään… Nyt istun siis kampaajalla ja kirjoitan tätä blogitekstiä.

Viimeistelyreenit ovat sujuneet ihan mukavasti. Niska-hartiaseudulla on toki ollut kireyttä ja jumia havaittavissa, muttei mitään vakavampaa. Kokeilin loppuviikosta kisoihin tulevaa snatch ladderia ja se meni hyvin. Jätettiin kyllä pari ensimmäistä painoa pois, mutta en usko että niillä olisi ollut suurta merkitystä lopputulokseen. Pääsin koko homman läpi ilman mokia ja koitin vielä nostaa yhden extra-painon eli 72,5kg. Sain sen jo suorille käsillä ja lähdin nousemaan. Toinen käsi antoi kuitenkin vähän periksi ja samalla kun nousin kyykystä menetin tasapainon ja lähdin syöksymään eteenpäin. Edessä oli tanko, joten heitin oman tangon taakse ja hypähtelin pari askelta eteen. Kisoissa ladder loppuu kuitenkin jo 70 kiloon ja se nousi siis vielä hyvin, joten lähden luottavaisin mielin tekemään kyseistä lajia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s