Voihan tempaus!

Taas on ehtinyt viikko vierähtää viime päivityksestä, aika menee nyt tosi nopeasti ja Openit on siis ihan ovella! Viime viikolla loppuviikosta ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Treenit kulki ihan hyvin, mutta jouduin jonkin verran muokkailemaan treenejä, koska käsien kanssa on ollut edelleen pieniä ongelmia. Eli forkut on edelleen vähän kipeinä ja siksi pyrin välttämään tankoliikkeitä, joissa joutuu puristamaan tankoa pitkän aikaa. Nyt alkuviikosta kädet tuntui jo ihan hyviltä, joten tein vähän oly-nostoja, mutta skaalasin vielä maanantain wodissa olleet tempaukset etukyykkyihin.

En jaksa nyt sen tarkemmin eritellä mitä kaikkea treeneissä on tullut viime aikoina puuhailtua, mutta sen voin sanoa, että burpeita on ainakin tullut tahkottua riittämin! Halusin nyt purkaa mieltäni kuluneesta päivästä, koska tajusin näin kotiin tultuani muutaman hassun jutun. Tänään on siis ollut tosi kiireinen päivä. Olin ensin aamulla salilla klo 7-10 vetämässä aamutunnit. Sen jälkeen lähdin toimistohommiin, joissa oli tarkoitus olla noin kolmeen, että ehtisin käydä treenaamassa ennen illan tunteja, jotka mulla siis piti olla 18.45-21. Aleksi kuitenkin kyseli puoliltapäivin jos ehtisin vetämään tunnit 15-17.15, koska hänellä oli muita menoja. Lupauduin vaihtamaan vuoron, joten piti kiirehtiä toimistohommien kanssa ja ehdin lopulta käymään nopeasti  kotona vaihtamassa vaatteet ja kiiruhtaa siitä pitämään tunteja. Otin treenikamat mukaan, jotta voisin käydä treenaamassa tuntienvedon jälkeen. Välipalaksi söin tässä kohtaa banaanin ja sen voimalla siis mentiin myös illan treenit.

Vedin tänään tunneilla 4 kertaa tempauslämmittelyt, joten päivän aikana iski hirveä tempaushimo. Tuli sellainen fiilis, että hitto, nyt kokeilen ekaa kertaa tempaista 75 kiloa! No, menin sitten treenaamaan tuntien jälkeen ja paikat tuntui siis ihan hyviltä ja olo oli energinen, vaikka pienehkö nälänpoikanen meinasikin jo tuntua. Treeniohjelmassa ei siis ollut tempausykkösiä, mutta ajattelin, että jos nyt muutaman vedän sitten… Tein ihan hyviä nostoja ja etenin suurin korotuksin eli 2x35kg, 2x45kg, 1x55kg, 1x65kg. Sitten korotin 70 kiloon. Nostot tuntui vähän hitailta ja päätin tehdä useamman noston samalla painolla. Tein yhteensä 5 nostoa, joista 3 viimeistä onnistui. Kaksi ekaakin oli jo pään päällä, mutta en ihan saanut tankoa kontrolliin. En lähtenyt kokeilemaan 75 kiloa, koska nostot tuntui niin hitailta ja laiskoilta. Olin kauhean pettynyt. Tein vielä treeniohjelman mukaiset rivet ja pienen kuntojumpan ja lähdin pettyneenä kohti kotia.

Kelasin himassa hetken aikaa tapahtunutta ja heräsin: Ei hitto! Mä oon mennyt koko päivän ympäriinsä kun duracell-pupu enkä ole ehtinyt edes syömään kunnolla – ja sit mä olen aivan pettynyt kun en tehnyt tempausennätystä! Enkä siis ole temmannut 70 kiloa kun viimeksi sm-kisoissa. Maanantaina tein muutenkin pitkästä aikaa tempauksia vähän isommilla painoilla ja silloin nostin otm-treenissä 60 kiloa 14 kertaa enkä pummannut siis kertaakaan. Ja nyt tein 3 onnistunutta nostoa 70 kilolla peräkkäin. Hei haloo nainen! Ei se nyt mikään yllätys ollut ettei tollasen päivän jälkeen ole ihan parhaimmillaan… Sitä paitsi musta tuntuu, et oon ihan hyvässä kunnossa muutenkin, joten nyt lopetan tollasen masistelun saman tien! Huh, kylläpä olo nyt keveni kun pääsin purkamaan tän jutun 😀

Advertisements

2 responses to “Voihan tempaus!

  1. Toi on kyllä yleinen ilmiö, vaikka menisi muuten todella hyvin niin joku pieni asia alkaa harmittamaan vaikka pitäis ehkä kuitenkin keskittyä siihen isoon kuvaan ja ymmärtää oma taso ja kehitys. Toisaalta jos on liian tyytyväinen niin se kehityskin pysähtyy kyllä nopeasti. Vähän itsekritiikkiä siis suotakoon mut ei masistelua.

    Openit alkaa ihan just kohta, tsemppiä sinne!

    • Se on juurikin niin, et välillä pikkujutut tai yks huono treeni meinaa helposti pilata päivän tai jopa viikon, mut onneks sitä yleensä tajuaa kattoa sitä isompaa kuvaa eikä vajoa kovin syvälle masiksen syövereihin 😀 Kiitos tsempeistä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s