Open 14.1 takana

Ensimmäinen Open treeni on siis nyt takana ja fiilis on matalalla. Yritin kyllä kaikkeni ja laitoin ihan kaiken peliin, mutta se ei vaan riittänyt. Treeni ei vaan ollut mulle sopiva ja tiesin sen kyllä etukäteenkin, että tuplien kanssa tulee vaikeaa kun väsyn. Sijoitus putosi siis Euroopan listalla sadan huonommalle puolelle, joten nouseminen 40 joukkoon tulee vaatimaan melkoisia nappisuorituksia kaikista lopuista treeneistä. Voisiko niissä kaikissa pliis olla chest to bar leukoja..?

14.1 oli siis 10 minuutin pituinen AMRAP, jossa oli 30 tuplanaruhyppyä ja 15 power snatchia 25 kilolla. Paino oli superkevyt eli kenenkään treeni ei varmasti kaatunut siihen, etteikö olisi jaksanut kyseistä painoa nostaa varsinkin kun noston sai tehdä millä tahansa tyylillä. Tuplanarut sujuu multa tuoreena ihan hyvin, mutta tiedän, että kun käteni väsyvät tulee narun pyörittämisestä todella haastavaa. Kun vielä forkkujen kanssa on muutenkin ollut ongelmia niin tangon puristaminen 15 tempauksessa putkeen ei ainakaan helpottanut tilannetta. Lopussa narun pyörittäminen olikin aika tuskaista ja siihen tuhrautui liikaa aikaa. Vaikka kuinka yritin ja aikaa olisi ollut riittävästi jos olisin sen oikein hyödyntänyt, niin en saanut kahdeksannen kierroksen kaikkia tuplia hypittyä. Tulokseksi jäi 7 kierrosta ja 20 tuplaa eli 335 toistoa.

Ei tässä auta muuta kun unohtaa tämä treeni ja suunnata katse eteenpäin. Treenejä on kuitenkin vielä 4 tekemättä, joten vielä ei luovuteta! Lisäksi meidän tiimi on ekan lajin jälkeen 14. ja se on hieno juttu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s