Openit lähestyy loppusuoraa!

Ensi yönä julkaistaan viimeinen Open-treeni, joten loppusuora lähenee uhkaavasti! Viime treeni eli 14.4 nosti osakkeitani mukavasti ja olen taas kiinni Regionaalipaikassa. 14.4 oli ehdottomasti eniten mieleeni tähän astisista treeneistä, koska siinä oli enemmän kuin 2 liikettä ja mukana oli teknisempiäkin liikkeitä eli toes to barit ja muscleupit. Tämän treenin jälkeen oli myös vähiten kuollut olo jos vertaan kolmeen ekaan treeniin. Treeni oli siis tämmöinen chipper:
14 min AMRAP
60-calorie row
50 toes-to-bars
40 wall-ball shots
30 cleans 43 kg
20 muscle-ups

Treenissä ei siis voinut mennä täysillä, koska koko ajan oli pidettävä mielessä, että jos menen liian kovaa, en ehkä jaksa tehdä enää muscleuppeja niin paljon. Toisaalta ei voinut myöskään mennä liian hitaasti, koska silloin olisi vähemmän aikaa tehdä muscleuppeja ja hyvä tie break aika rinnallevetojen jälkeen vaikutti loppusijoitukseen. Päätin jo etukäteen, että teen treenin 2 kertaa. Ensimmäinen kerta oli enemmänkin testi, jossa kokeilin miltä muscleupit tuntuu muiden liikkeiden jälkeen ja päätin ottaa ne varman päälle, jottei tulisi turhia hylättyjä toistoja. Aikaa tehdä muscleuppeja oli jo ekalla yrityksellä reilut 3 minuuttia, mutta tauot toistojen välillä venyivät pitkiksi. En vaan uskaltanut ottaa riskiä, että heti alkutoistoissa oli tullut hylsy, koska epäonnistuneet toistot syö niin paljon voimia, että siitä kärsii koko lopputreeni. Sain kuitenkin 9 muscleuppia kasaan mikä oli ihan hyvä pohja lähteä kokeilemaan tuloksen parantamista.

Treenin uusinnassa lähdin liikkeelle ihan samanlaisella taktiikalla kuin ekallakin kerralla. Iisi soutelu kesti n. 3:20, toes to barit tein aluksi vitosina pienellä palautuksella, lopussa lähinnä kolmosina eli sellaisissa seteissä, jotka meni helposti ilman ylimääräisiä pinnistelyjä. Wallballit tein 10-10-10-5-5 ja rinnallevedot ykkösinä. Tie breakkini oli uusinnassa parikymmentä sekuntia parempi eli aikaa tehdä muscleuppeja oli vähän enemmän. Nyt kun tiesin, että aikaa oli enemmän ja edellytykset parempaan lopputulokseen olivat hyvät en taaskaan uskaltanut ottaa riskiä muscleupeissa vaan otin aika varman päälle. Ainoastaan vika yritys epäonnistui kun palautusaika jäi muutamaan sekuntiin. Vähän jäi vielä harmittamaan, että palautukset venyi muscleupeissa niin pitkiksi, mutta kyllä tulokseen täytyy olla ihan tyytyväinen. Olin lajissa Euroopan 24. ja nostin kokonaissijoitustani parillakymmenellä pykälällä sijalle 38.

Näistä asetelmista on hyvä lähteä viimeiseen treeniin. Toivottavasti sieltä tulee jotain kivaa ja edes vähän teknistä eli ei mitään pelkkiä burpeita 😀

Advertisements

One response to “Openit lähestyy loppusuoraa!

  1. Kyllä sieltä vaan tuli se laji mistä kaikki ovat puhuneet koko alkuviikon 😀 Hyvä taktiikka ja kunnon rutistus niin eiköhän se regionals-paikka sieltä irtoa.

    Tsemppiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s