Openit ohi – Köpis kutsuu?

Nyt on viimeinenkin karsintalaji suoritettu ja tilanne näyttää hyvältä Regionaalien suhteen. Viiden viikon piina on siis ohi ja täytyy sanoa, että on kyllä ollut raskasta! Eikä siis pelkästään fyysisesti raskasta kun on tehnyt karsintatreenejä useampaan otteeseen parin päivän sisään vaan myös henkisesti raskasta. Osa karsintatreeneistä oli itselleni tosi vaikeita ja osui täydellisesti omalle heikkousalueelle. Pari kertaa olin melkein heittämässä hanskoja tiskiin koko homman suhteen… ensimmäinen murheenkryyni oli ensimmäinen karsintalaji, jossa oli paljon tuplia. Tuplat sujuu tuoreeltaan ihan hyvin, mutta väsyneenä narun pyörittäminen ei aina toimi niin kuin pitäisi. Lisäksi tuplanaruhypyt on jäänyt selkäongelmien jäljiltä vähäiseksi. Vaikein hetki koko karsinnassa oli kuitenkin silloin kun näin kolmannen karsintalajin eli maastavedot suurenevilla painoilla. Ajattelin, että tämän treenin teen tasan kerran, en ota turhaa riskiä selän kanssa ja jos suoritukseni ei riitä niin antaa olla. Onnistuin kuitenkin treenissä ihan yli odotusten. Sain tästä treenistä luonnollisesti koko karsinnan huonoimman sijoitukseni, mutta en kuitenkaan pudonnut liian kauas kärjestä. Neljäs laji oli ehdottomasti suosikkini ja hyvä sijoitus siinä antoi toivoa regionaalipaikasta.

Sitten viimeiseen lajiin. Oli aika selvää, että sieltä tulee thrustereita ja burpeita. Toivoin, että noin tylsältä kuulostavaan yhdistelmään olisi lisätty jotain uutta kuten käsinseisontapunnerruksia, mutta ei. 14.5 meni näin:
21-18-15-12-9-6-3
Thrusters 29 kg
Burpees
Tämä ei kuulostanut ollenkaan hyvältä kun thrustereissakin oli niin kevyt paino. En oikein tiennyt millaista aikaa lähtisin tavoittelemaan, mutta päätin tehdä toistot rauhallisesti, koska en halunnut kokea totaalikuolemaa jo alkukierroksilla. Tein treenin lauantaina ja askelsin burpeet alusta asti. Tein koko ajan tasaisesti työtä enkä jäänyt missään vaiheessa puhaltelemaan. Aikani oli 11:41 ja se kuulosti korvaani ihan kohtuulliselta. Kun päivittelin leaderboardia lauantaina ja sunnuntaina aloin kuitenkin epäilemään, että riittäisikö aika sittenkään. Tuntui siltä, että kaikki olivat tehneet paremman ajan. Päätin tehdä treenin maanantaina uusiksi. Nyt hyppäsin burpeista ylös alusta saakka ja lähdin ihan hitusen ripeämpää tahtia. Tällä kertaa reidet, jotka ei siis ekalla yrityksellä tuntuneet miltään, alkoi hapottaa jo ekoissa thrustereissa ja muutenkin tuntui pahalta. Teki mieli lopettaa treeni kesken kun ajattelin, etten ikinä jaksa loppuun saakka tai ainakaan pysty parantamaan aikaa. Jatkoin kuitenkin loppuun asti ja pystyin kuin pystyinkin puristamaan 13 sekuntia pois lauantain ajasta. Nyt kun leaderboardille pitäisi olla päivittynyt ainakin lähes kaikki tulokset niin olen sijalla 39 eli hyvältä näyttää!

Advertisements

2 responses to “Openit ohi – Köpis kutsuu?

  1. Aika varmaltahan tuo regionaali-paikka näyttää, onnittelut siis siitä! Hienoja tuloksia muutenkin, hauska ollut seurata näin tavan pulliaisena. Edessä on myös penkkiurheilumatka Köpikseen, että siellä sitten kannustusjoukkojen puolella ollaan 🙂 Ensimmäiset openit itselläkin takana, täällä päässä kokemus oli lähinnä hauska ja opettavainen 😀

    • saaralaaksonen

      Juu jos mun video vaan kelpuutetaan niin homma on pihvi, joten kiitos 🙂 ja Köpiksessä nähdään siis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s