Kuvia matkan varrelta

Nää mun päivitykset sisältää yleensä pelkkää tekstiä, koska olen ilmeisesti aika laiska ottamaan ainakaan kuvia. Videoita nyt tulee jonkin verran otettua treeneistä, koska haluan yleensä itse nähdä miltä touhuni näyttää, mutta nekin tulee usein deletoitua kun olen katsonut ne pari kertaa läpi. Katselin tässä vanhoja kuvia läpi koneelta ja ajattelin, että voisin jakaa tässä nyt muutaman kuvan mun “urheilu-uran” varrelta. Harmillista vaan, ettei telinevoimisteluajoilta löytynyt mitään digitaalisessa muodossa olevia otoksia ja muutenkin tosiaan olen aika hyvin karttanut kameroita, mutta tässä nyt kuitenkin muutama otos!

Yleisurheilukisoissa on ollut hyvä meininki pienestä asti
saara

Ensimmäinen aikuisten suomenmestaruus tuli hallikaudelta 2003 ja silloin pääsin “yllätysmestarina” Yleisurheilun kuvalehden kanteen. Paransin kisassa ennätystäni 15cm ja pääsin jopa yrittämään uudesta suomenennätyskorkeudesta.

sm-hallit 2003

Treenikuva Puolasta alle 23-vuotiaiden EM-kisoista. Itse kisa ei mennyt ihan putkeen, mutta reissusta jäi hyviä muistoja ja hyviä treenejäkin päästiin siellä tekemään ruotsalaisten valmentajan johdolla. Seiväshyppy on mahtavan monipuolinen ja haastava laji, ja kuten kuvasta näkyy niin harjoitukset ovat välillä vähintäänkin mielenkiintoisennäköisiä 🙂
22-v EM Puola

Nyrkkeilyurani aikana ehdin ottaa lähes 30 ottelua. Vuonna 2011 pääsin matsaamaan Turku Sport & Extreme Expo tapahtumaan, joka pidettiin HK-Areenalla. Nyrkkeilymatsit tämäntyyppisissä tapahtumissa oli ehdottomasti mieleenpainuvimpia. Vastus oli tosi kokenut, joten 3-0 voitto maistui!
11-04-09_turkuexpomatsi

Hieno kokemus oli myös Thaimaan treenileiri, jossa tuli tutustuttua thai-nyrkkeilyyn. Treenit oli kyölläkin aivan kreisejä ja hikeä vuodatettiin litrakaupalla.
thaimaa

SaliSkabailut on meidän salin eli Reebok CrossFit Turun legendaarinen tiimikisa, joka järjestetään muuten tänäkin kesänä. Tämä kuva on ensimmäisistä skaboista kesältä 2012. Meidän tiimi taisi sijoittua toiseksi ja näistä kisoista sain kyllä vahvistuksen siitä, että CrossFit on mun laji ja nyrkkeily sai siis jäädä pikkuhiljaa taka-alalle.
SaliSkabat 2012

Viime vuonna, eli 2013, kausi huipentui Euroopan Regionaaleihin, jotka pidettiin ja pidetään siis myös tänä vuonna Kööpenhaminassa. Silloin olin aika keltanokka ja taktikoinnin ja palautumisen kanssa ei ehkä mennyt ihan putkeen. Nyt vuoden kokeneempana ja ehkä vähän viisaampana on aivan mahtavaa lähteä uudelleen kokemaan regionals-tunnelma. Viime vuonna vastattiin Essin kanssa Suomen naisedustuksesta. Tämän vuoden kisavalmistelut alkavat huomenna ja mikä mahtavinta niin, mun ei tarvitse tällä kertaa valmistautua ja treenata kisoihin yksin vaan meidän salilta lähtee kisaamaan myös Emppu eli meillä on kunnon tehokaksikko koossa! 😀
regionals2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s