6 viikon kisoihin valmistava jakso käynnissä!

Valmistautuminen Regionaaleihin alkoi todenteolla tämän viikon maanantaina. Edessä on kuuden viikon jakso, joka huipentuu siis kisoihin Köpiksessä. Openien aikaan voimaharjoittelu oli lähinnä ylläpitävää ja olympianostoissakaan ei tullut mentyä kovin lähelle maksimeja. Maanantaina olikin heti vuorossa päivän tempausmaksimin haku. Olo oli vähän jännittynyt, mitä jos en enää saisikaan 70 kiloa nostettua? Otin suorituksia paljon videolle, jotta olisi helpompi analysoida mitä nostossa lähdetään kehittämään. Nostot sujuikin lopulta ihan kivasti. 70 kiloa nousi helposti ja päätin kokeilla uutta ennätystä eli 73 kiloa. Sekin tuli ihan hyvin ja korotin vielä kilolla. Heti eka nosto olikin todella lähellä onnistua. Sain tangon kiinni, mutta ylösnousussa olikin pieniä ongelmia ja lopulta jouduin heittämään tangon pois. Koitin vielä pari kertaa, mutta tanko pyöri molemmilla kerroilla vähän yli. Tässä vielä linkki Instagram-videooni, jossa siis onnistunut 73kg tempaus ja 74kg epäonnistuminen.

Aamulla tein soutuintervalleja ja muscle-up taitotreeniä, mutta päivän metconin, joka oli “Jackie”, tein vasta illalla. Olin viimeksi tehnyt Jackien viime vuoden Regionaaleissa aikaan 7:13. Siellä naisetkin tekivät treenin 20 kilon tangolla, joten halusin kokeilla samalla systeemillä myös nyt. Treeni menee näin:
1 k row
50 thruster 20kg
30 pullup
Aikani oli tällä kertaa 6:50 eli parannusta tuli reilut 20 sekkaa. Olin tyytyväinen!

Tiistain aamutreenissä oli juoksuintervalleja ja köysikiipeilyä ilman jalkoja. Köysikiipeilyt sujui muuten sen verran hyvin, että niitä voisi melkein toivoa kisoihin! Iltapäivän treenissä oli dynaamista maastavetoa, raakarinnallevetoja ja inhottava metcon:
20 min AMRAP
18 walking lunges with 35 lbs dumbbells
15 pushpress 30kg
12 box jump
Oli muuten kamala treeni tehdä yksin! Tein kaikki sarjat aina putkeen ja tuntui, ettei treeni lopu ikinä. Pääsin muistaakseni yhdeksännelle kierrokselle. Treenien jälkeen meninkin suoraan vetämään wod-tunteja alasalille.

Tänään onkin sitten lepopäivä ja huomenna jatketaan treenejä taas! Ainiin, piti kehua tähän loppuun vielä… Olin tiistaina vähän boxailemassa pitkästä aikaa. Pääsin lyömään pistareita ja vähän sparrailemaan ja olipas kivaa vaikka olinkin vähän hidas ja silmät räpsyi niin, että alkoi melkein pyörryttää 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s