Kaksi yötä Regionaaleihin!!

Oho, että menikin nopeasti nämä viimeiset viikot ennen kisoja! Taktiikat on nyt luotu ja enää ei tarvitse sitten muuta kuin suorittaa 🙂 Olisin ehkä halunnut testata lajeja vähän enemmän kuin mitä lopulta tuli testattua, mutta jouduin vähän muuttamaan suunnitelmia kun niska-hartia-lapa-olkapää-akseli veti sen verran jumiin ensimmäisen testikierroksen jälkeen… Mutta ei hätää, kyllä mä ihan luottavaisin mielin olen lähdössä kisaamaan. En aio ottaa kisoista mitään menestyspaineita itselleni vaan lähden enemmän nautiskelemaan kisatunnelmasta ja katsotaan mihin se riittää. Tottakai pyrin tekemään sellaisia suorituksia, ettei tarvitse naama nurinpäin poistua kisapaikalta ja tavoitteena on hyvien suoritusten lisäksi parantaa viime vuoden sijoitusta (18.).

Huomenna aamusta on siis lähtö kohti Köpistä ja iltapäivällä pitäisi käydä kisapaikalla rekisteröitymässä ja perjantain lajibriiffauksessa. Ihan mahtava juttu, että briiffi on jo torstaina eikä meidän sitten tarvitse perjantaina raahautua kisapaikalle ihan aamusta kun meidän kisa starttaa kuitenkin vasta yhdeltä paikallista aikaa.

Ja pakko hehkuttaa vielä tähän loppuun, että on aivan mahtavaa päästä kisaamaan ei pelkästään Euroopan, mutta myös maailman kovakuntoisimpien mimmien kanssa. Mukana on siis viime vuoden mestarin eli Samanthan lisäksi kahden edeltävän vuoden mestari Annie ja muutenkin Euroopan naisten kärki on kivenkova. Mua ei ehkä ihan vielä nähdä kuumassa erässä noiden kovimpien mimmien rinnalla, mutta katotaan jos jossain lajissa pystyisin haastamaan heitä edes vähän 😀

Advertisements

3 responses to “Kaksi yötä Regionaaleihin!!

  1. tsemppiä kisoihin!! 🙂

  2. Ja niin vaan taistelit itsesi huomiselle kuumaan erään, kovana kovien rinnalla 🙂 Go Saara!

  3. Samassa heatissähän te olitte! Auttoiko maailman kovimpien mimmien kannustus jaksamaan? =) tsemppiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s