Kiirettä on pidellyt!

Pari viikkoa on tainnut vierähtää viime päivityksestä, aika on ollut kortilla! Tässä äkkiseltään mietittynä, en edes muista mitä kaikkea tänä aikana on tullut touhuttua, mutta uuden salin avajaisvalmisteluissa ja muutenkin salilla treenien ja valmennuksen parissa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin. Lisäksi viime viikolla käväistiin Empun kanssa Porissa CrossFit Varastolla hakemassa meidän Regionaalikyltit ja samalla päästiin treenailemaan kovien porilaisten seurassa. Reissu oli kaikin puolin onnistunut kun kylttien lisäksi matkaan tarttui Roguen sukkia ja masukin saatiin täytettyä grillikanalla treenin jälkeen 😀 Toivottavasti saadaan porilaiset vastavierailulle meidän uudelle boxille vielä kesän aikana!

Uuden salin avajaisetkin pidettiin viime perjantaina ja porukkaa oli paikalla runsaasti. Yhteistreeninä suoritettiin “Murph”, joka oli itselle uusi tuttavuus.
“Murph”
1 mile run
100 pullup
200 pushup
300 squat
1 mile run
Juoksumatka oli mitattu salin lähiympäristöön niin, että alkumatkasta oli vähän nousua, keskivaiheilla sai vähän lasketella alamäkeen ja loppumatka oli tasaista. Juoksujen välissä olevat kehonpainoliikkeet sai pilkkoa haluamallaan tavalla. Itse juoksin ekan mailin rennosti, vilkaisin kelloa juoksua jälkeen ja muistan, että täysiä minuutteja oli 7, mutta sekunneista ei ole hajua. Pilkoin toistot niin, että tein aina 10 leukaa, sitten punnerrukset viiden ja kyykyt 10 toiston sarjoissa siinä välissä (5-10-5-10-5-10-5). Tämä oli hyvä taktiikka mulle, koska punnerrukset olisivat kyllä hyytyneet jos olisin tehnyt niitä aina 10 kerrallaan. Nyt pystyin tekemään liikkeitä ilman taukoja. Vikan mailin alku oli aika kamalantuntuinen. Onneksi Jaska lähti kirittämään mua ja jaksoin painaa alun ylämäen ihan kiitettävästi ylös. Alamäessä alkoi tuntumaan paremmalta ja lopputasainen tuli rullattua ihan hyvää vauhtia. Aika oli 33:53.

Nyt viikonloppuna eli ihan muutaman päivän päästä on myös Box Battle joukkuekisat Espoossa, jonne Reebok CrossFit Turustakin ollaan siis lähdössä kolmen joukkueen voimin. Kaikki meidän tiimit on kovia, joten hyvää menestystä ja kivoja kisoja odotellaan! Oman tiimin “kisavalmistautuminen” on suoritettu enimmäkseen uutta salia remontoimalla, mutta eilen meillä oli jopa yhteistreenit, joissa kokeiltiin kisojen ykköslaji läpi. Mielestäni voidaan lähteä kisailemaan ihan luottavaisin mielin eikä nyt ole tarkoitustaan hampaat irvessä kisata vaan enemmänkin pitää hauskaa.

Tässä nyt pari sekalaista kuvaa loppuun kun en oikein mitään viime viikkojen treeneistäkään tähän hätään muista… 🙂

Polttarisankari Rami veti yhteislämmittelyn avajaisissa
avajaiset

Eka wod-tunti uudella salilla
eka wod-tunti uudella salilla

Kevyttä tempomista uudella salilla
tempailua

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s