Kesähelteillä kelpaa treenata!

Oops oon ollut todella laiska blogin päivittämisen suhteen, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin heittäytynyt laiskaksi myös treeneissä! Toki treenaamisen kanssakin olen joutunut vähän hölläilemään pari kertaa tässä kesän aikana eli ihan suunnitelmien mukaan ei ohjelmassa ole edetty. Mitään vakavampia ongelmia mulla ei kuitenkaan ole ollut, joten tässä kohtaa kautta pienistä treenitauoista ei mielestäni ole niin paljon haittaa, että asiaa pitäisi alkaa murehtimaan sen enempää. Kauden tärkeimpiin koitoksiin on kuitenkin aikaa yli puoli vuotta.

Kesällä on siis pyritty kasvattamaan perusvoimia ja aloitin mm. kyykkyohjelman tähän tarkoitukseen. Pari viikkoa sitten pakaralihakset vetivät kuitenkin sen verran kovan jumin päälle, että alaselässä alkoi tuntua kipuja. Tässä kohtaa laitoin maastavedot ja kyykkäävät liikkeet tauolle ja pari viikkoa keskityin avaamaan jumeja. Treenasin kyllä koko ajan, mutta tein enemmän olympianostojen tekniikkatreeniä sekä kuntojumppaa intervallien ja otm-treenin muodossa.

Viime viikolla heräsin yksi aamu mielettömään kurkkukipuun ja muutenkin oli jotenkin uupunut olo. En oikein tiennyt oliko kyseessä flunssa vai allergiaoireet, joten vedin pienen kuurin allergialääkettä ja olin treenaamatta 5 päivää. Meillä oli muutenkin käynnissä kevyempi treeniviikko, joten oli helpompaa levätä!

Eilen eli maanantaina tein levon jälkeen ekat treenit, aamulla soutuintervalleja ja voimistelua, illalla kovat kisaryhmän treenit ja hyvältä tuntui taas! Tein eilen siis myös ekaa kertaa raskaampia kyykkyjä, jotka sujui yllättävän hyvin ja tänään on tuntunut ihan hyvältä pakara-selkäakselilla, joten myös tämä lämmittää mieltä! Muutenkin on ollut niin mahtavat kelit, ettei voi valittaa edes siitä, että treenatessa tulee välillä niin tolkuton hiki ettei meinaa edes eteensä nähdä. Tykkään lämmöstä niin paljon, että nyt on vaan pakko nauttia joka hetkestä kun tätä riittää!

Nyt on myös kovat valmistelut käynnissä tulevaa lauantaita varten kun luvassa on meidän salin vuoden kuumin ja kovin tapahtuma eli SaliskaBailut! Nää skabat järjestetään nyt kolmatta vuotta putkeen ja tänä vuonna meillä on kisaamassa 12 kaheksan hengen joukkuetta. Meidän Boxbattlen voittotiimi eli Barbendersit järjestää kisan ja ollaan siis myös suunniteltu kisalajit. Tänään oltiinkin sitten heti aamusta testaamassa muutamaa kisalajia, että osataan laittaa sopivat aikakatot lajeihin. Treeni maistui yllättävän hyvältä heti aamusta ja oli kyllä hauskaa testata lajeja. Kisoista tulee niin jännittävät ja mahtavat!!!

20140729-144743-53263129.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s