Kohti Madridia

Viime viikon loppupuolella tuli tehtyä vielä hyviä ja kovia treenejä tämän viikonlopun kisoja silmällä pitäen. Perjantaina halusin kokeilla keskiviikon 95 kilon niskan takaa työnnön innoittamana normaalityöntöä pukeilta. Tässähän tein ennätykseni 95 kiloa muutama viikko sitten ja sen jälkeen ei olekaan tullut isoja painoja nosteltua. Lähdin ihan pienistä painoista liikkeelle ja yritin keskittyä teknisesti hyviin toistoihin. Pikkuhiljaa painot nousi ja kohta olinkin jo sivunnut ennätystäni. Tämän jälkeen tein vielä ennätykseni kaksi kertaa kun ensin nousi 97,5kg ja sen jälkeen vielä 100kg. Epäonnistuneita nostoja ei tullut yhtään kun vielä lopetin työnnöt tuohon sadan kilon onnistuneeseen työntöön. Sadan kilon puhkaisu lämmitti mieltä kyllä suuresti ja nyt tuntuu, että vähän enemmänkin voisi vielä nousta! Tässä vielä linkki Instagram-videooni, josta nuo 2 ennätysnostoa löytyy.

Lauantaina ja sunnuntaina tuli tykitettyä vielä aika hyvät treenisetit. Lauantaina tein ensin muutamia rinnallevetoja ja 95 kiloa nousi ihan mukavasti. Sen jälkeen tein kaksi metconia, jotka Aleksi kehitteli mulle. Eka metcon sisälsi 7 kierrosta, jossa alkuun oli box over burpeita, sitten kelkan vetoa ja työntöä ja loppuun squat cleanejä 70 kilolla. Burpeet ja cleanit alkoi 7 toistosta ja väheni joka kiekalla yhdellä toistolla. Kelkkaa, johon oli lisätty 100kg painoja vedin ja työnsin aina n. 10 metrin matkan. Kelkan vetämistä en ollut ennen kokeillut, mutta se oli tosi hauskaa. Siinä ehti myös 7 kierroksen aikana löytää hyvin tehokkaimman tekniikan. Kelkan työntäminen taas oli ehkä treenin inhottavin osuus. Myös rinnallevetojen kyykystä ylösnouseminen alkoi tuntua raskaalta, mutta kyllä mä sieltä joka kerta kuitenkin ylös punnersin. Aikaa tähän ihanuuteen meni reilu 18 minuuttia. Tämän jälkeen pidin 10 minuutin breikin, jonka jälkeen tuli vielä 4 kierrosta 250m soutua, 25 hang power cleaniä ja 25 toes to baria. Tää oli kyllä aikamoista henkien taistelua. Eka treeni painoi kropassa jo treenin alussa ja 4 kierrosta tuntui pitkältä. Koitin tehdä tasaisesti töitä ja vikalla kierroksella olikin jo mukavan helpottunut fiilis kun tiesin, että kohta saa levätä!

Sunnuntaina kävin vielä illalla vetämässä hyvän tuplawodin ja siihen päälle vielä hikoilut infrapunasaunassa. Kyllä illalla tuli uni!

Sunnuntain treenit taululla
wod

Nyt eletään siis kisaviikkoa ja alkuviikko on menty jo kevyemmissä merkeissä. Maanantaina lähinnä mobbailin, tiistaina kävin pienellä aamuhölkällä ja tein muutamia teräviä tempauksia ja pientä tekniikkatreeniä ja keskiviikkona tein parit clean&jerkit ja pienet hikoilut siihen päälle. Huomenna on tarkoitus lentää kohti Madridia ja skabat ovat siis lauantaina ja sunnuntaina! En oikein tiedä mitä skaboilta odottaisin, mutta toivottavasti puitteet on hyvät ja lajit miellyttää 🙂 Se on ainakin varmaa, että vastus tulee olemaan kova, koska mukana on ainakin Regionaaleissa tänä vuonna 7. sijoittunut ja muutaman maailmanmestaruuden painonnostossa napannut Venäjän Oksana!

Loppukevennyksenä voi käydä tsiigailemassa MeNaiset Sportin kanssa tehtyjä treenivideoita, jotka kuvattiin musta ja Empusta kesällä samalla kun tehtiin lehtijuttua kyseiseen lehteen. Jotenkin alkoi väkisinkin vähän hymyilyttämään kun näin videon kuvauksissa olleen tittelin “CrossFit-ammattilainen” 😀 Ainiin, pakko vielä lisätä, että mulla on toisessa videossa 30 kilon käsipaino, että siks näyttää kenties vähän raskaalta touhulta…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s