Fiiliksiä ja videoita viime viikolta

Viime viikosta jäi tosi hyvä fiilis kaikin puolin. Maanantain treeneissä otin aika kevyesti, koska viikonlopun Tukholman reissun treenit painoi kropassa. Tiistaina pidin lepopäivän. Keskiviikkona taas päätin tehdä aamuseiskan treenaajien kanssa päivän wodin kevyesti. Treenissä oli soutua, swingejä ja tuplia, ja se oli tosi kiva aamujumppa! Aamupäivästä tein maanantain ohjelmassa olleet tempaukset. Ohjelmassa luki tempausten kohdalla viimeisenä “heavy single” ja vaikka aluksi ajattelin nostavani siinä kohtaa ehkä 70 kiloa niin oho, kohta tankoon oli ladattu omat ennätyspainot eli 77,5kg. Aluksi se ei ihan noussut, mutta tuntui kuitenkin, että se olisi ihan nostettavissa, joten sieltä mä sen väkisin nappasin! Toivottavasti pääsen kohta kokeilemaan myös uutta kymmenlukua 🙂

Tässä viimeiset tempaukset 65kg – 70kg – 75kg – 77,5kg

Torstaina oli niska-hartiaseudulla pientä jäykkyyttä havaittavissa, joten ajattelin tehdä rive+työntöjen sijasta pelkkiä rinnallevetoja. Aluksi tuntui taas tosi raskaalta, mutta lisäilin kuitenkin pikkuhiljaa painoja ja kohta vanhaa ennätystäkin oli jo sivuttu. Latasin tankoon uudet ennätyslukemat eli 97,5kg ja ei muuta kun nostamaan! Pääsin hyvin alle ja nousin kyykystä myös yli 90 asteeseen, mutta siihen se jäi. Tuntui, että melkein pissat tulee housuun kun niin kovaa koitti punnertaa ylös, mutta ei vaan noussut! Kokeilin uudelleen ja sama homma. Katsoin nostoa vielä videolta ja totesin, että ei ole mahdollista, että nousee niin ylös ja sitten ei kuitenkaan pääse ylös saakka! Päätin kokeilla vielä kerran ja nyt nousin väkisin ylös asti. Huh!

97,5kg rinnalleveto

Mun piti tehdä päivän metcon eli “Grace” (30 x C&J 42,5kg) vasta illalla, mutta kun Emppu oli treenaamassa pitkästä aikaa yhtä aikaa niin päätinkin tehdä treenin hänen kanssaan. Päivän taktiikkana oli tehdä niin monta toistoa putkeen kuin mahdollista. Ajattelin ennen treeniä, että jaksan ehkä tehdä 15 toistoa putkeen. Mulla oli vaan hataria mielikuvia siitä kun joskus kauan sitten olin tehnyt treenin viimeksi ja silloin se oli tuntunut tosi pahalta. Tosin muistan olleeni silloin pitkään kipeänä ennen treeniä ja se oli eka metconini sairastelun jälkeen, joten se saattoi vaikuttaa fiilikseen silloin.

Lähdettiin tasatahtia kiskomaan toistoja ja ne menikin yllättävän helposti. Kahdenkymmenen toiston paikkeilla aloin ehkä miettimään liikaa sormilukon kestävyyttä ja kun vielä työnnötkin alkoi tuntua hitailta ja työläiltä niin jouduin pudottamaan tangon. Tein siis 24 tai 25 toistoa putkeen ja sen jälkeen muutaman ykkösen, yhden kakkosen ja vielä ykkösen loppuun. Emppu taisteli melkein koko homman putkeen läpi, mutta joutui pudottamaan juuri ennen vikaa toistoa. Viimeiset toistot vaan hidastui sen verran paljon, että mä ehdin kiskomaan toistot kasaan niin että saatiin treeni samaan aikaan valmiiksi. Aika oli 1:54 ja olin kyllä tosi positiivisesti yllättynyt. Ensi kerralla on ehdottomasti tavoitteena vetää koko homma läpi ilman tangon pudottelua!

Tein vielä illan treeneissä vähän heikkoustreeniä ja perjantaina olikin melko väsähtänyt fiilinki päivän treeneissä. Sain kuitenkin ihan hyvän treenin vedettyä ja lauantaina oli lepopäivä. Sunnuntaina kävin tekemässä vähän rästitreenejä ja treeniviikosta jäi kokonaisuudessa tosi positiivinen mieli!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s