Openit takana, regionaalit edessä!

Openit taputeltiin loppuun viikko sitten ja kyllä siinä niin kävi, että Köpikseen suunnataan kolmatta vuotta putkeen! Viimeinen karsintalaji eli 15.5 ei ollutkaan niin pahan kuuloinen mitä etukäteen pelkäsin. Lajissa tehtiin aikaa vastaan toistot 27-21-15-9 soutua (kaloreita) ja thrustereita 29 kilolla. Tein lajin perjantaina ja lähdin tosi varovasti tekemään soutua, koska taas kerran ajattelin, että kyseessä on enemmän testi, jotta tiedän mitä voin muuttaa kun teen lajin uudelleen maanantaina. Toisen kierroksen thrustereissa mietinkin vielä, ettei laji tuntunut ollenkaan pahalta. Tein muuten kaikki toistot putkeen paitsi juuri nuo toisen kierroksen thrusterit jaoin kahteen osaan toistoilla 16-5. Vaikka sanoin, ettei treeni tuntunut niin pahalta niin kuitenkin kun sain vikat thrusterit tehtyä niin tuntui ihan kauhealta! Kamala olo meni kyllä aika nopeasti ohi ja olin heti sitä mieltä, että teen lajin uusiksi, koska tuntui, etten antanut siinä kaikkea. Aika oli 8:23.

Mulla oli ollut jo ennen perjantain ekaa vetoa vatsassa vähän outoja tuntemuksia pari päivää ja sama jatkui myös viikonloppuna. Meillä oli salin muillakin valmentajilla jotain vatsapöpöä liikenteessä ja Aleksi olikin sitten maanantaina koko päivän kipeänä kotona. Omakaan olo ei ollut oikein hyvä, mutta halusin kuitenkin kokeilla treeniä uudelleen. Vähän kyllä mietitytti jo ennen aloitusta, että oliko touhussa mitään järkeä kun olo ei ollut paras mahdollinen, mutta lähdin kuitenkin tekemään suoritusta. Olinkin loppuun asti ekaa aikaani edellä noin 15 sekkaa, mutta jotenkin olo tuntui niin huonolta, että mietin kesken suorituksen vaan, ettei touhussa ollut järkeä. En muista koska olisin lopettanut treenin viimeksi kesken, mutta nyt tuntui siltä, ettei ollut mitään järkeä jatkaa. Eka tulokseni oli kuitenkin ihan ookoo enkä uskonut, että putoaisin millään top 30 huonommalle puolelle. Tein kolmannen kiekan thrustereita muistaakseni 6 ja se oli siinä.

Aika tosiaan riitti ihan hyvin ja putosin vain muutaman sijan ollen lopulta koko karsinnassa sijalla 21. Viime vuoden sijoitus tässä vaiheessa oli 39, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen! Kaikkien pakara-selkäongelmien ja flunssien jälkeen homma meni kyllä yli odotusten. Tämän vuoden Open-wodit oli ehdottomasti enemmän mun mieleen kuin aiempina vuosina. Nyt vaadittiin enemmän taitoa ja voimaa kuin ennen, eikä vaan pelkkää moottoria. Euroopan kärjen taso on lisäksi kivikova, on aivan mahtavaa päästä noiden mimmien kanssa kisailemaan!

Regionaalit ovat Köpiksessä toukokuun vikana viikonloppuna, joten nyt on siis vajaa 8 viikkoa aikaa valmistautua kauden pääkoitokseen! Intoa on enemmän kuin tarpeeksi, joten nyt pitää vaan treenata järkevästi, jotta paikat pysyy kunnossa ja homma sujuu! Nyt viikonloppuna sain jo hyviä treenejä tehtyä ja odotan innolla jo seuraavaa treeniviikkoa, joka alkaa siis huomenna!

Odotettu sähköposti tuli perjantai-illalla
hyväksytty

 

Advertisements

One response to “Openit takana, regionaalit edessä!

  1. Onnea! Oot kyllä mahtava ja paikkasi ansainnut!
    Jos sulta joskus liikenee aikaa, niin olisi kiva kuulla vähän sun ajatuksia ravinnosta tai millaista suosit itse (toki varmaan mahdollisimman puhdasta jne)? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s