Viime viikon kuulumiset

Viime viikon treeneistä ei jäänyt mitään kovinkaan ihmeellistä kerrottavaa. Mun kyynärpää vääntyi jotenkin edellisen viikonlopun painonnostokisoissa ja se oli kipeä koko viikon, eikä ole edelleenkään täysin kunnossa. Treenejä piti siis muokata käden takia ja lähinnä tulikin sitten tehtyä jaloilla kaikenlaista, enimmäkseen kyykkyjä. Tiistai-illalla julkaistiin myös toinen winter war -karsintalaji, joka meni näin:

10 min AMRAP
15 Calories Row
15 Wallball
10 Box over jump
1 Muscle up (every round increases to 2, 3, 4 …)

Laji oli mielestäni ihan okei, mutta muscle-upit kipeällä kyynärpäällä ei tietenkään houkutellut ihan hirveästi. Päätin lykätä suoritusta viikonloppuun, jos käsi tuntuisi silloin paremmalta. Tein lajin lopulta lauantaina. Pahaltahan se kyynärpää muscle-upeissa tuntui kun kokeilin niitä muutaman tehdä lämmittelyssä, mutta uskoin, etten tunne kipua kesken suorituksen. En ollut miettinyt sen kummempaa taktiikkaa vaan fiiliksellä mentiin. Tein mielestäni aika rauhassa ekat kiekat ja tekeminen tuntui helpolta. Boksihypyissä käytin sellaista taktiikkaa, että hyppäsin kyykkyyn boksin päälle ja askelsin sitten alas. Tämä oli mun selän kannalta paras ratkaisu, mutta aika hidasta ja reisiä hapottavaa kylläkin.

Sain lopulta 4 täyttä kierrosta tehtyä ja mulle jäi vielä 45 sekuntia aikaa soudella. Sain 11 kaloria kasaan eli tulokseni oli 181 toistoa. Sillä taisi irrota lajivoitto. Käsikään ei kipeytynyt tästä enempää, joten se oli positiivista. Sunnuntaina tehtiin vielä Aneten kanssa tosi hyvä puolen tunnin pituinen paritreeni, joten viikosta jäi hyvä mieli 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s